Näin vuodenvaihteessa baarit ovat tyhjiä ja osa on kokonaan
suljettu talveksi, mikä on äärifiksua, sillä asiakkaita ei kerta kaikkiaan
riitä. Kun itse aamukävelyllä istahdan johonkin baareista, juon kupillisen todella hyvää cafe con lechea (max 1,30 e) ja
hyödynnän ilmaista wi-fiä ja saatan olla sen lähes tunnin aikana ainut asiakas koko
baarissa, niin väkisin tulee mieleen, että millähän sekin pulju pysyy pystyssä.
Suomibaareihin en tunne mitään vetoa yhtä poikkeusta lukuun
ottamatta. Välillä käyn tapastelemassa baarissa, jonka omistaja on mun siskon
miehen siskon miehen serkku. Pitäähän lähisukulaista kannattaa!
Miten en ole edes ajatellut aiemmin, että lempiruokani karjalanpaisti
ja kaalilaatikko pieniin kippoihin aseteltuna kokevatkin muodonmuutoksen
tapaksiksi ja täyttävät uuden tehtävänsä mainiosti. Ja nyt sanon puolustuksekseni niille, jotka
nyrpistävät nenäänsä sille, että ulkomailla syödään kotimaan ruokia: aion olla
reissussa pitkään ja kohta suuntaan outoon Aasiaan, joten ihan hyvin voin harvakseltaan
nauttia tutuista suomalaisherkuista bussikadun Cafe Barissa (mikä kuvaava nimi!),
jossa ruoat on alusta asti itse tehtyjä; kaalilaatikkokin parempaa kuin omani, vaikka
sekin on kerrassaan mainiota (salaisuus on tummassa siirapissa).

Huh, ikinä töissä en olisi kirjoittanut moista virkettä.
Ehken edes Puutarhatarinoissa.
Niin ja siellä siskon miehen siskon miehen serkun baarissa vietin myös hauskoja iltoja. Jouluna, uutena vuonna, vikana iltana ja ...
Lähisukulaiset, etäisetkin, ovat kivoja!
VastaaPoista