pyy

pyy

lauantai 17. tammikuuta 2015

Rakkauden ensihuuma

Anja Kaurasella/Snellmanilla on kirja, jossa hän vertaa rakkauden vaiheita eri maanosiin. Ja ensihuuma on tietenkin Aasia!

Jo ensimmäiset päivät Bangkokissa saivat minut ymmärtämään miksi. Bangkok on niin ihmeellinen, niin kiehtova, niin erilainen. Bangkok on jotakin eksoottista, johon haluaa tutustua paremmin, jonka kanssa haluaa viettää aikaansa, katsoa silmiin ja kaivautua yhä syvemmälle. Kiinnostus toista kohtaan on valtava ja jokainen uusi löytö vain vahvistaa tunnetta, että on valinnut oikein.

Bangkok avaa aistit rakkauden lailla. Mihin tahansa päänsä kääntää, kohde on silmittelemisen arvoinen. Äänimaailma on kakofoninen, kaupunki rämisee, kolisee, huutaa, suhisee, pärisee… Ja makuaisti, se luulee tulleensa taivaaseen! Niin paljon herkkuja, että haluan kiireellä ahmia ne kaikki, syödä syödä syödä taukoamatta!

Oman kehonsakin tuntee voimakkaammin, kun vuorotellen siihen porottaa aurinko ja hiki valuu vaatteiden alla ja heti perään sisätiloissa täysillä olevan ilmastointilaitteen viima saa värisemään kylmästä. Onnen maksimin saavutan sillä sekunnilla, kun sujahdan (omaan lähes yksityiseen) uima-altaaseeni ja vapahduttava vesi hyväilee vartaloani.

Rakkauden draaman kaareen kuuluu se, että juuri ne seikat, joita aluksi pitää mukavina pikku erikoisuuksina, ärsyttävät myöhemmin kaikkein eniten. Ehkä myös Bangkokissa käy niin. Mutta ei vielä, ei, nyt nautin!
Thai massage

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti