pyy

pyy

perjantai 9. tammikuuta 2015

Koirien vapaudesta ja vähän ihmistenkin

En koskaan ole ollut sitä mieltä, että Suomi olisi joku holhousvaltio, jossa on liikaa byrokratiaa ja mikään kiva ei olisi sallittua. Kuten nyt esimerkiksi koirien ulkoiluttaminen vapaana.

Koira on luonteeltaan tyhmä eläin, joka tarvitsee isännän joka seisoo siellä narun toisessa päässä. Siihen koirat on Suomessa opetettu ja hyvä niin. Tyypillistä käyttäytymistä on, että kun tällainen koira sitten tapaa toisen narunpäässäkulkijan, niin alkaa kauhea haukku ja ärhentely.

Täällä Epsanjan ihmemaassa kaikki onkin ihan toisin. Varmaan 80 % koirista on kävelyllä vapaana. Isännällä saattaapi olla hihna mukana tai sitten ei.

No sitten kun nämä tällaiset vapauteen tottuneet koirat tapaavat toisensa niin mitenkäs siinä käykään? Ei mitenkään! Ei kauheaa rumaa äänekästä haukkumista ja toisen reviirille tunkeutumista! Koirat vilkaisevat toisiaan laiskasti ja jatkavat matkaansa!

Onko ne huumattu vai onko niille tehty lobotomia muuallekin kuin sukupuolialueelle? Vai onko niin, että kun on suurempi vapaus tulla ja mennä, niin sitten ihan rennosti elellään ja annetaan lassenkin elää?

Ja tässähän oli kyse siis vain koirista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti