pyy

pyy

lauantai 17. tammikuuta 2015

Aaaaah ja aiiiiiii!

Elämäni ensimmäinen thai-hierojan foot massage oli huikaiseva. Mieshieroja pesi, paineli, veti, hieroi, naputteli taltalla, venytti, raspi, niksautteli, kiskoi varpaista ja työnsi mut aikamoiseen lootusasentoon. Sattui ja tuntui aivan ihanalta!

Luulin, että se oli loppu, mutta ei. Seuraavaksi oli vuorossa vähän hartianakuttelua. Käsiä kohdeltiin melkein yhtä rankasti kuin jalkoja ja pelkäsin hänen vetävän olkanikamani sijoiltaan. Vähän vielä selkää ja sitten niin kovakourainen päähieronta, että suomalaisen kampaajan tekemänä tekisin heti valituksen. Mutta ei, hetken kivun jälkeen hän hellitti, nautinto sai vallan ja tunsin aivojenikin virkistäytyvän.
 
Olin käsittelystä ihan pökertynyt. Hieroja melkein talutti minut lepäämään ja tarjosi kupin teetä, joka harvoin on tullut niin tarpeeseen. 

Tätä onnea on saatava lisää! 
PS. Juuri kun olin saanut tämän kirjoitettua, niin luin  että "Hyvä thaihieronta on ainakin harjoittajalleen henkinen kokemus. Hieronta toimii hänelle meditaatioharjoituksena, jossa hän harjoittaa hierottavalleen fyysisesti mettaa eli buddhalaista oppia rakastavasta lempeydestä." (Helin, Harjumaaskola: Thaimaa parhaimmillaan). Älyttömän hieno ajatus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti