pyy

pyy

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Vessapläjäys

Bangkok on niin turvoksissa toinen toistaan upeampia ja isompia ostoskeskuksia, että erottautuminen alkaa olla vaikeaa. Kun luin Terminal 21:stä, päätin käydä vilkaisemassa, onko hyvä idea onnistuttu toteuttamaan käytännössä.

Terminal 21 (BTS Asok) on kuin lentoterminaali, jossa on saapuvien kauppojen ilmoitustaulu ja infoneidit näyttävät erehdyttävästi lentoemänniltä. Jokainen kerros on oma matkakohteensa. Lontoossa on kaksikerroksinen bussi, San Fransiscossa raitiotievaunu, Tokiossa onnea tuova kissa, Roomassa patsaita...

Jotenkin kuitenkin pidin toteutusta ontuvana ja ohuena, kunnes oli aika käväistä puuteroimassa. Satuin juuri olemaan Lontoon kerroksessa.

Tälläistä selkeää ja näyttävää visualisointia olisin toivonut ihan koko kerrokseen! Hyvä idea eri kaupungeista oli siis toteutettu täysillä vessoissa, mutta jätetty muualla lähes arvaamisen varaan.
Tokyo oli seesteinen keidas bambuseinineen ja mäntyineen.
San Fransiscon kuvitukseen oli napattu ne kuuluisat laiturit
Parasta vessakoristelussa oli kuitenkin se, että aidot Bangkokin urbaaninäkymät oli jätetty ihailtavaksi panoraamaikkunoista.

Mitä tästä opimme? No ainakin sen, että jos kerran valitsee teeman, niin sitä on syytä johdonmukaisesti toteuttaa kaikissa elementeissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti