pyy

pyy

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Juomarin paratiisi

Joka päivä tulee aivan väistämättä se totuuden hetki, kun haluan kumota kurkkuuni muutakin kuin sitä vanhinta voitehista. Täällä on valtavasti juomakiusauksia, joita en edes yritä vastustaa!

Kadut ovat täynnänsä aivan taivaallisia vastapuristettuja hedelmämehuja jokaisessa sateenkaaren värissä. Usein katumyyjä kuorii ja pesee ja puristaa mehuja myynnin ohessa, joten tuoreus on taattu. Välttämättä en tiedä mitä juon, mutta aina se on raikasta ja hyvää.
Yksi suosikeistani (jonka kaloreita on todellakaan ole halunnut googlettaa) on Bubble tea tai Cool tea tai Thai milk tea tai mikä lieneekään, jossa on niitä mustia marjoja. Saatavissa myös Helsingin Rautatieasemalta, kylmänä ja kuumana versiona.
Välillä juon myös paikallista kylmää vihreää maitoteetä, mutta ehdottomasti pahin paheeni on se, että musta on kehkeytynyt icelattelipittäjä! Kaloreista tuumaan niin, että kun mukista on kuitenkin melkein puolet jäitä, niin rasvaista maitoa ei paljonkaa mahdu, eihän? Sitä paitsi tää on mun ainoa maitoni täällä!

Joskus vähän karkaa käsistä ja ice latte kermaantuu potenssiin kymmenen. Mutta tämä tapahtuu äärimmäisen harvoin ja vain, jos tunnen jotain mystistä syytä hemmotella itseäni. Voiko olla namimpaa!
Lempparijuomani tavallisen veden ohella on kookosvesi. Just Hesarista luin, että kuntoilijat suosivat sitä nykyään palautusjuomana. Viherpiipertäjänä diggaan erityisesti juoman omaa ekodesignia.
Juomisen säätelyyn varmaan tottuu kun asuu pitkään tässä ilmanalassa. Kaikki farangit lipittävät vesipullostaan kuin pienet vasikat, mutta paikallisten en ole nähnyt pulloja kanniskelevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti