Churrot ovat jumalaista herkkua - ainakin kerran vuodessa. En nimittäin usko vähääkään, että espanjalaiset eivät olisi (lähes) yhtä ravintotietoisia kuin suomalaisetkin, joten noin ravintoköyhä aamiainen ei voi olla normi. Oikeasti en usko enkä toivo englantilaistenkaan vetävän joka aamu napaansa pekonia, papuja ja paistettuja munia. Tai linjoistaan huolehtivien ranskalaisten aloittavan aamujaan croissantilla ja marmeladilla.
pyy
maanantai 29. joulukuuta 2014
Vappumunkkeja vuoden ympäri, ei kai sentään
Espanja-oppaiden mukaan paikalliset syövät aamiaiseksi
churroja, noita rasvassa uppopaistettuja pitkulaisia vappumunkkeja. Kalorikertoimen
kasvattamiseksi lämpimät, rasvaa tihkuvat churrot kastetaan vielä suklaaseen ennen
kuin antaudutaan makuhermoja kutkuttavalle nautinnolle.
Churrot ovat jumalaista herkkua - ainakin kerran vuodessa. En nimittäin usko vähääkään, että espanjalaiset eivät olisi (lähes) yhtä ravintotietoisia kuin suomalaisetkin, joten noin ravintoköyhä aamiainen ei voi olla normi. Oikeasti en usko enkä toivo englantilaistenkaan vetävän joka aamu napaansa pekonia, papuja ja paistettuja munia. Tai linjoistaan huolehtivien ranskalaisten aloittavan aamujaan croissantilla ja marmeladilla.
Churrot ovat jumalaista herkkua - ainakin kerran vuodessa. En nimittäin usko vähääkään, että espanjalaiset eivät olisi (lähes) yhtä ravintotietoisia kuin suomalaisetkin, joten noin ravintoköyhä aamiainen ei voi olla normi. Oikeasti en usko enkä toivo englantilaistenkaan vetävän joka aamu napaansa pekonia, papuja ja paistettuja munia. Tai linjoistaan huolehtivien ranskalaisten aloittavan aamujaan croissantilla ja marmeladilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti