pyy

pyy

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Neitsyt joutuu tyttökadulle

Museolla enkeli iski tenorin ja vei hänet paratiisin puutarhaan. Seuraan liittyi muotisuunnittelija ja yhdessä he suuntasivat romanttiselle matkalle härkätaisteluareenalle. Neitsyt kääntyi kirkolla väärään suuntaan, tapasi pössön Laurin, joutui tyttökadulle ja sitten kaikki menikin päin mäntyä.


Kun on varustettu niin huonolla suuntavaistolla kuin meikäläinen, on kaikki keinot reitin muistamiseksi sallittu. Ylläolevan kertomuksen sepitin, kun minun piti ilman karttaa kulkea museolta linja-autopysäkille. Loin mielikuvia katujen nimistä ja maamerkistä ja tein niistä tarinan. 

Älkää kysykö, minkä nimisiä kadut olivat, ei aavistustakaan. Mutta jos olisin paikan päällä ja jo puolimatkassa ja pähkisin mielessäni, kuinka se neitsyt kääntyi väärään suuntaan ja tapasi pössön, niin osaisin kirkon kohdalta kääntyä vasemmalle jollekin bo- tai po-alkuiselle kadulle, jatkaa siitä Laurilta kuulostavalle kadulle ja sieltä eteenpäin kadulle, joka joko on käännös tytöstä (chica) tai jotenkin muuten tuo mieleeni tytön. Ja siellä aukiolla, josta päästiin linja-autoasemalle, seisoi ihan oikeasti iso joulukoristeisiin tällätty mänty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti